GETS 17, 18A

GETS 2017 Zone 17 and 18A Riga

Wednesday 11 October

Core sessions

Duration

Session Title and Format

Facilitator

10:00-10:30

30 min.

Opening session, introductions, and team building activities Barney Callaghan & GETS Team
10:30-11:30

60 min.

Strategic Planning

Idea Exchange

Keith Best
11:30-12:00

30 min.

Polishing Your Public Speaking Skills

Idea Exchange

Barney Callaghan
12:00-13:15

75 min.

Leading Your Team

Idea Exchange

Tony Quinn
13:15-14:15 Lunch, more fun and networking
14:15-15:00

45 min.

Working with Young Leaders

Idea Exchange

Tony Quinn
15:00-16:00

60 min.

Working with Your Foundation Team

Idea Exchange

John Dunkley

Mike Parry

16:00-16:30 Coffee, more fun and networking
16:30-18:00

90 min.

Strengthening Your Membership

Workshop

Keith Best
20:00 Dinner, even more fun and networking

Thursday 12 October

08:30-09:30

60 min.

Rotary Giving and Grants

Idea Exchange

John Dunkley

Mike Parry

09:30-10:45

75 min.

Promoting Rotary’s Public Image

Workshop

Mike Thorn
10:45-11:30 Coffee
11:30-13:00

60-90 min.

Exploring Rotary’s Online Tools

Workshop

Keith Best & GETS Team
13:00-14:00 Lunch, levels of fun scary for Rotarians and networking
14:00-15:00

60 min.

Your Support from Rotary

Informational Presentation

Club and District Support staff representative
15:00-15:30 Coffee
15:30-16:30

60 min.

Connecting with Clubs

Idea Exchange

Les Wilson
16:30-17:00

30 min.

Preparing for the International Assembly

Panel

Barney Callaghan
17:00-17:30

30 Min.

Closing sessions, questions, next steps Barney Callaghan
19:30 Dinner on own

 

 

 

 

Advertisements